ÄR DU EN INFLUENCER OCH INTRESSERAD AV SPORT OCH AKTIER ?

Vi samarbetar gärna med dig som arbetar som influencer på dina sociala kanaler. Har du en aktie- eller sportintresserad profil passar ni extra bra. Vi erbjuder dig en bra avkastning för nedlagt arbete. 

Registrera dig genom att klicka här

OM EDDBEE GROUP AB (PUBL)

Eddbee group AB (publ) är en oberoende och global utvecklare, utgivare och distributör av interaktiva underhållningsplattformar inom fintech.

Våra digitalaplattformar involverar allt från aktiemarknadsplattform, e-handel till plattformar för de stora globala sporterna som fotboll och cricket. Våra tävlingsformat baseras på skicklighetsspel (skill gaming) och allt är byggt med egen arkitektur & design. Vårt långsiktiga mål är bli en global Neobank.

Följ med på vår resa att bygga ett globalt bolag inom Skill Games mot siktet Neobanking.

Till hösten planerar vi en emission och samtidigt lansera vårt guldmedlemskap. Både vår emission och guldmedlemskap är konstruerade att ge ett mervärde att teckna/köpa. Vårt fokus är att få en snabb tillväxt och vår idé är att våra användare, aktieägare och influenser skall bli våra ambassadörer. Vår övertygelse är att vi tillsammans kommer att bygga något stort och att det finns en oerhört ekonomisk uppsida för oss alla. Vårt mål är att få en miljon medlemmar till vårt guldmedlemskap.

Välkommen och bli en del av vår resa!

VÅRT ERBJUDANDE

Vårt mål är sälja en miljon guldmedlemskap,

Alla Guldmedlemskap innehåller ett flertal oslagbara erbjudanden och att köpa ett Guldmedlemskap är en engångskostnad. Oavsett vilket paket man väljer så kommer vår fantastiska e-handelsplattform alltid att ingå ihop med att du erhåller B-aktier i eddbee group AB (publ) och man får rätten att delta i tävlingar på eddbees shares med chans till miljonutdelning. Ytterligare ingår aktier i det specifika bolaget som man kan väljer utifrån intresseområde i respektive Guldmedlemskap. 

Ett Guldmedlemskap är indelat i olika intressebolag á 100 000 medlemmar per bolag, du har möjlighet att köpa ett eller flera medlemskap i ett eller flera intressebolag. 

Som ni förstår vill vi snabbt bli många och vi vill till 100% få ett intresse för vårt bolag och hoppas att du vill bli vår ambassadör. Självklart får du ersätter vi dig för din insats,  vi erbjuder dig 10% på din försäljning av Guldmedlemskap*

Förutom att marknadsföra vårt guldmedlemskap finns möjligheter att bidraga med innehåll och tävlingsaktiviteter. Tex funktionen FollowPortfolio på eddbee Shares funktionen möjliggör att du kan ta betalt för dina portföljer. Det innebär att andra användare kan prenumerera på de portföljer de önskar mot en kostnad som du som portföljskapare bestämmer, du kan därmed tjäna pengar på din kunskap. Du får även betalt för att skapa och marknadsföra aktietävlingar. Ni finner mer information om vår aktiesajt, eddbee Shares och aktietävling här.

Vår fantasy sport app, pickup11 som lanseras vid årsskiftet är initialt inriktade på kricket och fotboll för den Indiska marknaden. Ambitionen är att finnas på fler marknader och sporter. Ni finner med information här.

Vår planerade emission är tanken att det skall vara c- aktier som ger rätt till dubbla utdelning som är kopplade till vår försäljning av vårt guldmedlemskap. Läs mer om vår emission här.

  • Summan faktureras exkl. moms enligt överenskommit eller så går det fint att använda ett egenanställningsbolag.