Aktier för alla – NY PODCAST

AKTIER FÖR ALLA – NY PODCAST

“Aktier för alla” är en podcast om aktier, för alla, oavsett kunskapsnivå. I podden kommer det pratas om aktier och sparanden på en grundlig nivå för nybörjare, samt på djupare nivåer för mer sakkunniga investerare. Podden drivs av Aya och Yasmine – två ekonomistudenter på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet.

Podden tar upp viktig information om investeringar, intressanta aktier, marknads uppdateringar, uppbyggnad och uppföljning av portföljer. Det kommer att pratas på ett begripligt sätt för att alla lyssnare skall kunna fortsätta lyssna på podden och bibehålla förståelsen samt intresset för aktier. Podden kommer även gästas av välkända personer inom finans- och entreprenörsvärlden som får chansen att prata om sina tips, investeringsstrategier och expertisområden.

OM AYA  & YASMINE

Podcasten drivs av Aya och Yasmine – två ekonomistudenter på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet. Aya studerar sin kandidattermin i Nationalekonomi och besitter kunskaper som har byggts av stora hobbyintresset för aktier och sparanden.Yasmine studerar kandidatterminen i Finansiell ekonomi och har studerat aktier och finansfrågor på djupa nivåer i studierna. Ställ gärna dina frågor om aktier och investeringar till oss, så kanske just din fråga besvaras i podden.
Är du intresserad av att gästa podden eller samarbeta med oss? Välkommen att kontakta oss för att diskutera detta vidare.  

Mail: aktierforalla@eddbeegroup.se
Instagram: @aktier.foralla

EDDBEE SUPPORTRAR ” AKTIER för alla”

Att få stötta och följa Aya och Yasmine projekt om en ny podcast  passar oss som handsken. Vi lockas av idén att kunna etablera en bra podcast om aktier, som inte är från någon etablerade aktör och vi tror stenhårt att det finns en marknad då de vänder sig till yngre. Deras podd finns på Spotify och SoundCloud.

Vi är stolta att få hjälpa till och följa deras resa! Lycka till!

Sven-Olof/ eddbee group

 

FÖLJ AKTIEPORTFÖLJEN ”AKTIER FÖR ALLA”

Ambitonen är att Aya och Yasmine skall skapa en aktieportfölj efter tips och råd från lyssnare och besökare. Börja med att skapa ett konto hos eddbee.com.